Falafel

Leer en español. Read in English.

Avui us presente la recepta de falafel. Jo solc menjar-los en wrap, acompanyats de salsa de iogurt i verdures. Normalment a l’estiu lletuga i tomaca i ara a l’hivern que tot apeteix més calentet, amb pebre verd i ceba saltejats. Podria pareixer que és complicat preparar els falafel, però la veritat és que l’única dificultat és la de tindre totes les espècies al rebost i una batedora.

Ingredients

Falafel

  • Cigrons, mig pot gran o un menut de cigrons cuits (uns 200g)
  • Mitja ceba
  • Una cullerada de comí
  • Dues cullerades de coriandre en grans
  • 1/2 cullerada de pebre roig picant
  • 2 cullerades de sèsam
  • El suc de 1/2 llima
  • 1 culleradeta de canyella
  • 1 cullerada de farina de cigró
  • 1 culleradeta d’oli d’oliva
  • Un poc de pebre negre mòlt

Salsa iogurt

  • 1 iogurt natural
  • El suc de 1/2 llima
  • Dues cullerades d’herba bona
  • Un poc de pebre negre mòlt
  • Un raget d’oli d’oliva

Preparació

  1. Triturem tots els ingredients del falafel, formem boles amb les mans, les embolquem en més farina de cigró i les fregim en oli de girasol.
  2. Per a la salsa de iogurt mesclem tots els ingredients amb ajuda d’una cullereta.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s