Espagueti amb bolets

Leer en español. Read in English.

Perquè el menjar ràpid no ha de ser necessàriament roí, ací us presente una recepta rapidíssima, deliciosa i sana.

Ingredients (per a 2 persones)

  • 2 racions d’espagueti integrals
  • 300 mL de tomaca fregida
  • Un grapat de bolets deshidratats
  • 1/4 de got de vi (blanc o negre, jo usaré blanc)
  • 1 pebrera verda
  • 1 grapat de nous
  • 1 cullerada d’herbes provençals
  • 1 culleradeta de pebre mòlt

Preparació

  1. Posem a bullir els espagueti.
  2. En una paella aboquen la tomaca, els bolets (hidratats 1/2 hora en aigua tèbia), la pebrera verda tallada en tiretes, les nous i el vi. Deixem a foc lent que evapore l’alcohol.
  3. Just abans de que els espagueti estiguen cuits, afegim les espècies a la salsa i removem.
  4. Afegim els espagueti escorreguts a la paella i mesclem bé.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s