Curri verd de gambes

Avui us presente una recepta molt fàcil de fer, especialment si utilitzeu la pasta de curri verd ja preparada, com jo he fet. Aquesta es pot aconseguir a tendes de productes asiàtics, a València, jo recomane el supermercat Taj Mahal, on busqueu el producte exòtic que busqueu, jo crec que el podeu trobar amb facilitat. Pel que fa a la quantitat, és completament subjectiu, depèn del grau de picant de la vostra pasta y de com de picant vulgueu fer el vostre plat, això sí, penseu que està prou concentrada, us recomane que proveu una petita quantitat abans de decidir quanta utilitzareu al vostre plat.

Ingredients (2 racions):

  • 1 ceba
  • 400g de gambes pelades
  • 1 culleradeta de pasta de curri verd
  • 400mL de llet de coco
  • 1 pot de pinya (podeu utilitzar-ne natural, si en teniu)
  • Un grapat de cacaus
  • Arròs basmati (per acompanyar), jo utilitze tres grapats per persona

Preparació:

  1. Bullir les gambes per una banda i l’arròs per altra. Les gambes les utilitzarem a continuació i l’arròs el reservarem per a servir com acompanyament.
  2. Fregir la ceba a foc suau.
  3. Quan la ceba comence a posar-se transparent, afegir la pinya, trossejada, i pujar el foc.
  4. Esperar tres o quatre minuts i afegir les gambes cuites. Remoure contínuament.
  5. Quan les gambes agafen un poc de color, la ceba també n’haurà agafat, afegim la quantitat desitjada de pasta de curri verd (jo, una culleradeta menuda), removem un poc i afegim la llet de coco. Removem sense parar per a que la salsa vaja agafant cos.
  6. Servim el curri acompanyat d’arros basmati i afegim uns cacaus trossejats per damunt.

Bon profit!

dsc_0019_00007

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s