Brunch per a un dia festiu

Leer en español. Read in English.

Ara que s’apropen dies assenyalats, de reunions amb amics i familiars, de nits de festa, de vegades hem de canviar els horaris als que estem acostumats o de vegades mengem massa i després no ens abelleix tornar a fer menjades completes, o volem acabar amb les sobralles d’alguna de les menjades anteriors… o simplement ens volem donar l’homenatge fent-nos un brunch.

El brunch que jo he preparat conté:

Iogurt natural batut (amb una cullereta), una cullerada gran de cereals, mitja poma trossejada i un raget de mel

Pakores vegetals

Mesclem tres cullerades de farina de cigrons amb una o dues d’aigua de manera que es forma una pasta, afegim una cullerada gran de garam masala i tornem a remoure. Tallem les verdures en trossets i mesclem bé per a que totes s’impregnen al màxim. Fregim a una paella amb un poc d’oli i foc fort fins que estiguen daurades.

Acompanyar amb salsa de iogurt i chutney de mango.

Pizzeta libanesa

L’altre dia vaig comprar uns pans libanesos i em va sobrar un, li vaig posar mig pot de tomaca fregida i uns bolets variats que tenia al frigorífic i al forn 10 minutets.

Té chai

Tot açò acompanyat d’un bon té chai de La petite planèthé.

Bon profit!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s