About me

CA – L’objectiu d’aquest blog és recollir totes les receptes que m’agraden i compartir-les amb tots aquells que vulguen passar una divertida estona a la cuina mentre gaudeixen menjant sa. No sóc cuinera, o siga que les meues receptes tindran el mateix nivell de detall que al meu cap, res de grams o minuts exactes, de tota manera, espere millorar en aquest aspecte. La majoria de les fotos són meues i a les que no ho són, l’autor està correctament citat.

Convida’m a un café 🙂

ES – El propósito de este blog es recopilar todas las recetas que me gustan y compartirlas con todos los que quieran pasar un rato divertido en la cocina mientras disfrutan comiendo sano. No soy cocinera así que las recetas tendrán el mismo nivel de detalle que en mi cabeza, nada de gramos o minutos exactos, de todas maneras, espero ir mejorando en este aspecto. La mayoría de las fotos son mías y las que no lo son, están correctamente atribuidas a su autor.

Invítame a un café 🙂

EN – This food blog’s aim is to gather all the recipes that I like and to share them with everybody who want to have fun in their kitchen while eating healthy. I’m not a cook so I share the recipes as roughly as I prepare them, forget about exact amounts or timings, anyway, I expect to improve while the blog grows. Most of the photos are mine, however, when they aren’t, I give the authors credit.

Buy me a coffee 🙂

Advertisements